در نهایت، بسیاری از مارک های کره بادام زمینی به شدت پردازش می شوند و دانه های گوشتی و دانه های کنجد حاوی فیتوسترول، کلسیم، آهن و سایر مواد معدنی بیشتر از بادام زمینی هستند که باعث می شود آنها برای گیاهخواران و گیاهخواران بسیار مناسب باشند.هر دو دانه کنجد و بادام زمینی دارای اسیدهای چرب امگا 6 هستند که "پروتئین التهابی" هستند و در هنگام مصرف زیاد آنها می تواند باعث مشکلات شود. به همین دلیل توصیه می کنم تمام آجیل ها و دانه ها، از جمله tahini، را در حد اعتدال و متعادل کردن مصرف چربی خود را با مواد غذایی با چربی های اشباع شده و چربی های غیر اشباع بیشتر بخورید. بیش از حد بسیاری از امگا 6، بدون توجه به منبع، باعث کاهش نسبت چربی بدن می شود و می تواند باعث التهاب جدی شود.
- ۹۷/۰۸/۲۲