Tahini از دانه های کنجد خیس می شود و سپس آن ها را به صورت رنده ای ضخیم تر و یا سس نرم و نرم می کند. دانه های کنجد که در اکثر واحدهای مورد استفاده قرار می گیرند، ابتدا "کوره" هستند، به این معنی که آنها برای خنثی کردن سبوس از هسته خیس شده اند، که منجر به یک محصول پایدار و صاف می شود. متاسفانه، در عین حال از بین بردن بسیاری از مزایای تایینی، از بین بردن سبوس دانه کنجد، که بسیاری از مواد مغذی ذخیره می شود، از بین می برد. همیشه می توانید برای خرید tahini unhulled بخرید اگر بتوانید آن را پیدا کنید (یا خودتان را) به منظور حفظ تمام دانه های سالم نگه دارید.
سلامت tahini به مزایای سلامتی بسیاری از دانه های کنجد، که یکی از قدیمی ترین مواد غذایی در جهان است، رسیده است. دانه های کنجد (Sesamum indicum) یک منبع عالی از اسیدهای چرب ضروری هستند که به بهبود سلامت قلب، سلامت پوست، باروری و بیشتر کمک می کنند.
- ۹۷/۰۹/۰۱