در اینجا برخی از روش های خلاقانه برای استفاده از ارده در هنگام پختن استفاده می شود:
درست مانند آنچه که در رستورانهای خاورمیانه پیدا می کنید، بعضی از آنها به عنوان یک سس غوطه ور، پانسمان یا طعم دهنده استفاده می شود. در ترکیه، نان به طور معمول به ارده غوطه ور است، و در یونان pitas به ارده و سپس سس ماست غوطه ور است.
ترکیبات ارده را با ترکیبات مانند آب لیمو، نمک و سیر ترکیب کنید تا عطر و طعم طبیعی خود را بیابد. اگر شما به دنبال یک سس گوجه فرنگی برای بیش از ماهی یا گوشت هستید، می توانید آن را کمی با آب کمی نازک کنید
ادامه دارد...
- ۹۷/۰۹/۱۳