این به ویژه در روغن کیک tahini، که باید حاوی بالاترین میزان چربی های سالم باشد که نمی خواهید از بین ببرید. تولید کنندگان معمولا برای پردازش و ارسال tahini در دماهای پایین برای کمک به حداکثر رساندن مزایای آن و کیفیت طعم بسیار سخت کار می کنند، بنابراین این یکی از دلایلی است که می تواند به شما آسیب بزند (مانند کره بادام زمینی).
Tahini شبیه به انواع دیگر پاستا / روغن کنجد است که در برخی از غذاهای آسیایی مثل کسانی که از چین، کره، هند و ژاپن استفاده می کنند استفاده می شود. به عنوان مثال، کنجد زمینی در دستورالعمل های سنتی برای نودل های سیشوان چینی و برخی سس های سس گوجهفرنگی هند گنجانده شده است. اگر شما با غذاهای خاورمیانه آشنا هستید یا بیشتر نسبت به سایر طعم ها جلب می کنید، این خبر خوب است: به این معنی است که می توانید راه های مختلفی را برای ترکیب بیشتر قهوه ها در دستور العمل های خانگی پیدا کنید، که فراتر از آن چیزی نیست جز ساختن هوموس.
- ۹۷/۰۹/۱۰