یک نخ ماهی از غذاهای خاورمیانه و مدیترانه ای، tahini یک نوع سس یا خمیر است که از دانه های کنجد زمین ساخته شده است. این هزاران سال است که در شمال آفریقا، یونان، اسرائیل، ترکیه و عراق محبوب شده است، در حالی که هنوز هم به عنوان یک ماده اولیه در دستور العمل hummus، بابا گانوش، حوا و به عنوان یک شیب تمام به خودی خود استفاده می شود.
بیش از 4000 سال پیش، سس tahini در متون باستانی نوشته شده بود که در اطراف رودخانه Tigris و رودخانه فرات و مورخان، از جمله هرودوت، که به یاد می آورد داستان هایی از tahini را به royalty خدمت کرده است، به عنوان آن را خوراکی ارزش خدایان بود.
- ۹۷/۰۸/۲۵