ارده تازه

ارده تازه یک نوع سس یا خمیر است که از دانه های کنجد زمین ساخته شده است.

ارده تازه

ارده تازه یک نوع سس یا خمیر است که از دانه های کنجد زمین ساخته شده است.

  • ۰
  • ۰

مطالعات نشان داده اند که دانه های کنجد به جذب ترکیبات محلول محافظتی مانند توکوفرول، مواد مغذی مهم درون ویتامین E کمک می کنند که نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های مرتبط با پیری مانند سرطان و بیماری های قلبی ایفا می کنند. هنگامی که محققان اثرات مصرف دانه کنجد را در انسان طی یک دوره fiveday آزمایش کردند، آنها دریافتند که کنجد (اما نه گردو یا روغن سویا) به طور معنی داری سطح گاما توکوفرول سرم را به میزان 1/19 درصد در افراد افزایش می دهد. این واقعیت که کنسیم منجر به افزایش گاما توکوفرول پلاسما و افزایش قابلیت بیوماس ویتامین E می شود، این امر می تواند برای پیشگیری از التهاب، استرس اکسیداتیو و به همین دلیل توسعه بیماری مزمن موثر باشد


  • ۹۷/۰۸/۱۶
  • Miss vahidi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی